Prijava         
HR    EN

Smjernice poslovanja

 

Želje i potrebe naših klijenata su temelj na kojem razrađujemo smjernice našeg poslovanja. U skladu s takvim poslovanjem mnogo truda, vremena i energije ulažemo u napredovanje i školovanje naših djelatnika, te nabavu novih, modernih tehnologija.

dizajn prstena kompjuterska priprema

Hrvatsko moderno zlatarstvo nije toliko razvijeno, pa smo se školovali u Italiji, Francuskoj i SAD-u. Prateći moderne svjetske trendove prilagođavamo se tržištu dizajnirajući novi nakit. Moderna tehnologija kojom se koristimo u svakodnevnom radu nam to omogućava. Pomoću tih zlatarskih strojeva u mogućnosti smo izraditi nakit prema Vašim osobnim zamislima. Jedan od strojeva je laser koji obrađujući laserskim zrakama plemenite metale svaku želju naših klijenata pretvara u stvarnost, jer su mogućnosti primjene lasera velike. Laserom graviramo, izrađujemo fotografije na svim oblicima zlatnih i srebrnih pločica, izrađujemo ogrlice s ispisanim Vašim imenom....

priprema za laser fasanje kamena

Poštujemo tradiciju ručne izrade zlatnog i srebrnog nakita, tako da sav naš nakit na kraju završavamo ručnom obradom, te tako svaki dio postaje unikat. Istovremeno se školujemo, učimo, stvaramo uvijek nešto novo, te idemo ukorak s vremenom i novim tehnologijama.

fasanje kamena gotov proizvod